Meniu
Cos de cumparaturi

Filtre CPL

Producator: Green-L Disponibilitate: 1
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 82 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
143,00ron
Fără TVA:143,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 8
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 77 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
143,00ron
Fără TVA:143,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 3
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 72 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
134,00ron
Fără TVA:134,00ron
Producator: Green-L
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 67 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
124,00ron
Fără TVA:124,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 1
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 62 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
114,00ron
Fără TVA:114,00ron
Producator: Green-L
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 58 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
114,00ron
Fără TVA:114,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 5
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 52 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
96,00ron
Fără TVA:96,00ron
Producator: Green-L
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 49 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
114,00ron
Fără TVA:114,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 7
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 82mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
96,00ron
Fără TVA:96,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 2
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 77mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
85,00ron
Fără TVA:85,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 5
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 72mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
72,00ron
Fără TVA:72,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 1
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 67mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
72,00ron
Fără TVA:72,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 8
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 62mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
66,00ron
Fără TVA:66,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 6
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 58mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
66,00ron
Fără TVA:66,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 7
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 55mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
62,00ron
Fără TVA:62,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 6
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 52mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
62,00ron
Fără TVA:62,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 4
Filtru Slim Polarizare Circulara, Green-L 49mm, imbunatateste in general imaginea in 2 moduri. Creste contrastul si saturatia  Reduce reflexiile  de pe suprafata apei, sticla si suprafete lucioase Polarizarea de la Green-L permite distribuirea uniforma de lumina, totodata, menti..
62,00ron
Fără TVA:62,00ron
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)