Meniu
Cos de cumparaturi

Filtre MC-UV

Filtre foto DSLR MC-UV

Producator: Green-L Disponibilitate: 1
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 82 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
143,00ron
Fără TVA:143,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 8
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 77 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
143,00ron
Fără TVA:143,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 3
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 72 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
134,00ron
Fără TVA:134,00ron
Producator: Green-L
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 67 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalic..
124,00ron
Fără TVA:124,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 1
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 62 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
114,00ron
Fără TVA:114,00ron
Producator: Green-L
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 58 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
114,00ron
Fără TVA:114,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 5
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 52 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
96,00ron
Fără TVA:96,00ron
Producator: Green-L
Set 3 Filtre Green.L, UV, CPL, ND8, 49 mm Filtru UV Previne pierderea preciziei si a contrastului prin filtrarea razelor ultraviolete si a cetei. Protejeaza lentila impotriva zgarieturilor, petelor si a murdariei. Filtrul de polarizare circulara ajuta la eliminarea de pe suprafetele nemetalice a r..
114,00ron
Fără TVA:114,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 7
Filtru MC-UV Slim, Green-L 82mm Filtru MC-UV Slim este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picatur..
143,00ron
Fără TVA:143,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 4
Filtru MC-UV Slim, 77mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
71,00ron
Fără TVA:71,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 3
Filtru MC-UV Slim, 72mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
72,00ron
Fără TVA:72,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 1
Filtru MC-UV Slim, 67mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
66,00ron
Fără TVA:66,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 9
Filtru MC-UV Slim, 62mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
62,00ron
Fără TVA:62,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 9
Filtru MC-UV Slim, 58mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
53,00ron
Fără TVA:53,00ron
Producator: Green-L
Filtru MC-UV Slim, 55mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
48,00ron
Fără TVA:48,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 8
Filtru MC-UV Slim, 52mm Este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Carac..
48,00ron
Fără TVA:48,00ron
Producator: Green-L Disponibilitate: 9
Filtru MC-UV Slim,  este un filtru multifunctional, ce protejeaza obiectivul de razele UV, oferind astfel culorii vii si clare imaginii captate.  Se poate pastra pe obiectiv in permanenta pentru a-l proteja impotriva  prafului, umiditatii, zgarieturilor si a picaturilor de apa. Cara..
48,00ron
Fără TVA:48,00ron
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)